Maria

Maria smykker

Siden 1997 har Maria Nielsen skabt personlige og unikke smykker i guldsmedjen i Dragør. Som diamantekspert og anerkendt guldsmed har hun fokuseret på at forfine designprocesser og skabe smykker af høj håndværksmæssig kvalitet ved siden af sit virke som medejer af Barbara Maria.

Maria diamantsmykker

Diamanter er tæt sammenpressede kulatomer, der stammer fra steder dybt under jordens overflade. Diamant er det hårdeste stof, der findes, og de er utroligt populære i smykker. Derfor finder du også diamanter i Maria smykker, der både funkler og blinker i lyset. Det er svært at undgå, at øjnene drages af de smukke ædelsten! Diamanterne i smykkerne fra Maria varierer i karat. Men uanset hvilken størrelse du køber, kan du vide dig sikker på, at diamanterne har en delikat hvid farve med ganske få indeslutninger. Præcis som en flot diamant skal være. Diamanterne er diamantslebne eller brillantslebne, så de fremstår absolut smukkest i dit smykke. Du kan få Maria diamantsmykker såsom ringe, hvor der sidder alt imellem én diamant og en lang række af diamanter. I nogle ringe er der mange mindre diamanter indesluttet i et fint mønster, mens diamanter i andre ringe får lov til at dominere i al deres enkelthed.

Diamantbevis

Et diamantbevis er et bevis, der beskriver kvaliteten og størrelsen af diamanten. Der er nemlig stor forskel de enkelte diamanter i mellem, og det betyder også, at det i høj grad varierer, hvor kostbare diamanter er. En diamants værdi bliver fastsat på fire barometre: Karat, farve, klarhed og slib. Dette er alt sammen noget, vi vurderer professionelt, når du køber et smykke med diamant hos os. Ved køb af et diamantsmykke følger naturligvis et diamantbevis, så du har et bevis for det Maria diamantsmykke, du har købt. Det er din sikkerhed for et professionelt køb.

Find det rette smykke

Uanset om du foretrækker, ringe, øreringe, armbånd eller halskæder, kan vi tilbyde dig et bredt udvalg inden for Maria smykker. Vi forhandler nemlig mange af hendes smykkeserier, som alle indebærer forskellige smykketyper. Hos os finder du et væld af Maria smykker med en moderne elegance og let sensibilitet. Her er de rene skandinaviske linjer gennemgående, og de er med til at give dig et smykke, du ikke alene kan have stor glæde af her og nu, men også mange år i fremtiden.
Sorter faldende
Vis som Tabel Liste

Varer 1-24 af 70

Side
pr. side
 1. Devoted
  Ned til 8.900,00 DKK
  Quickview
 2. Devoted
  Ned til 8.900,00 DKK
  Quickview
 3. Devoted
  Ned til 8.900,00 DKK
  Quickview
 4. Devoted
  Ned til 8.500,00 DKK
  Quickview
 5. -27%
  Noir
  Specialpris 2.200,00 DKK Normalpris 3.000,00 DKK
  Quickview
 6. Devoted
  Ned til 14.900,00 DKK
  Quickview
 7. Devoted
  Ned til 14.900,00 DKK
  Quickview
 8. Together
  Ned til 2.000,00 DKK
  Quickview
Sorter faldende
Vis som Tabel Liste

Varer 1-24 af 70

Side
pr. side