Maria Black

Maria Black smykker

Et design der skubber grænser. Sådan er filosofien bag designet i Maria Black smykker. Som designer er Maria Black ikke bange for at skabe noget spektakulært, der forener gamle traditioner med nye teknologier. Den levende og legende tilgang til smykkebranchen er da også en af grundene til, at Maria Black smykker er eftertragtede i både indland og udland.

Smykker med et tvist

Noget af det særlige ved Maria Black smykker er, at de på én gang er rå og feminine. Det er et kendetegnende tvist i hendes smykker, som samtidig har et simpelt design. For selvom alle smykker har et elegant udtryk, har de også små skævheder, der giver personlighed og kant. Vælg blandt andet mellem ear cuf og Maria Black øreringe, der får det til at ligne, at du har flere huller i ørerne, end du egentlig har. Du finder også både ringe og øreringe, hvor metallet er roteret. Det giver et anderledes og spændende look! Smykkerne findes både i rent sterlingsølv, forgyldt sterlingsølv og rosaforgyldt sterlingsølv.

Smykker med diamanter

Er du vild med diamanter? Så finder du med garanti også nogle Maria Black smykker, der falder i din smag. For Maria Black laver også smykker med både enkelte og flere diamanter. Diamanter har en helt særlig tiltrækning på mange kvinder. For diamanter er klassiske, unikke og ikke mindst et udtryk for kvalitet. Derfor er Maria Black smykker med diamanter også populære. Du kan vælge mellem forskellige ringe med en lille diamant og øreringe med en længere række af tætsiddende diamanter. Nogle smykker har desuden op til flere farverige sten. Det gælder blandt andet Maria Black øreringe, som har sten i farverne brun, blå og lilla.

Få indgraveret dine Maria Black smykker

En indgravering er en god måde at gøre et smykke unikt. Og det er der rig mulighed for at gøre med Maria Black smykker. Nogle af vores Maria Black smykker består af en rund plade. Pladen er flot i sig selv – hvad enten den sidder på en halskæde eller ring – men med en gravering kan du gøre den endnu flottere. Få eksempelvis indgraveret forbogstaverne på en, du har kær, eller lav en personlig indgravering på et smykke til en gave. Vi tilbyder at indgravere præcis det, du ønsker, og vi hjælper dig også altid gerne med at finde frem til både det rette smykke og en passende indgravering.
Sorter faldende
Vis som Tabel Liste

Varer 1-24 af 51

Side
pr. side
Sorter faldende
Vis som Tabel Liste

Varer 1-24 af 51

Side
pr. side