Blog

 1. Hvad gør håndsprit ved dine smykker?

  Netop i denne tid bliver vi hele tiden mindet om, hvor vigtigt det er, at vi vasker hænder eller bruger håndsprit i rigelige mængder for at undgå smitte. Mange går rundt med fingerringe, og det er måske ikke altid, vi tager vores ringe af for at afspritte eller vaske vores hænder. Desuden sætter bakterierne sig også på og omkring vores smykker, og derfor er det vigtigt, at de også får en grundig tur med håndspritten. Men hvad gør håndsprit og håndvask egentlig ved vores smykker? Læs her og bliv klogere. 

  Read more »
 2. 5 gode råd du bør vide om at sælge eller ombytte dit gamle guld og sølv

  Måske har du købt, fået eller arvet nogle smykker, som du ved med dig selv, at du aldrig kommer til at gå med. Kom ned hos Barbara Maria Guldsmed og lad os kigge på dine gamle smykker og finde ud af, hvor meget de er værd.

  Read more »
 3. De 4 C’er - hvad er det?

  Du har sikkert ikke hørt så meget om dem. ”De 4 C’er” anvendes nemlig blandt fagfolk til klassifikation af diamanter - de mest kostbare ædelstene i verden. Men for at blive klogere på diamanter, er det nyttigt at vide, hvad ”de 4 C’er” står for. Det får du en oversigt over her.

  Read more »
 4. Hvad er en diamant?

  Du kender dem. De er funklende, betagende og forbindes med eksklusivitet. Men udover deres genkendelige ydre, ved du måske ikke ret meget om dem. Læs her og bliv klogere på de smukke diamanter.

  Read more »
 5. Få en personlig, unik ring hos Barbara Maria

  Drømmer du om at give nyt liv til dine gamle smykker? Eller går du med tanker om en unik, personlig ring? Så kom ned hos os i Barbara Maria. Vi står klar til at hjælpe dig med at designe et nyt, personligt smykke, som vores guldsmed kan trylle frem fra dine gamle smykker.

  Read more »
 6. Miniguide: Sådan vedligeholder du dine smykker

  Det kan ikke undgås, at dine smykker slides, når du bruger dem. Denne guide giver dig gode råd til, hvordan du vedligeholder, renser og plejer dine smykker.

  Read more »
 7. Specielle forlovelsesringe: Find den rette ring til at fri med

  Går du med tanker om at fri til din kæreste, men mangler du blot den sidste men vigtigste detalje - ringen? Hos Barbara Maria står vi klar til at vejlede dig og hjælper med at finde den helt perfekte ring til at fri med.

  Read more »
 8. Hvor er det bedst at opbevare sine smykker og ure?

  Alt for ofte gemmer vi vores værdier, som smykker og ure, steder hvor det er alt for let for tyven at finde dem. Soveværelset er det sted, hvor vi tit opbevarer mange af vores værdier. Uheldigvis er tyvene klar over dette og gennemroder derfor mange gange soveværelset som det første ifm. et indbrud. Læs her, hvor du bedst gemmer og opbevarer dine smykker. 

  Read more »
 9. Hos Barbara Maria tilbyder vi reparation af dine smykker

  I vores guldsmedeværksted tilbyder vi at tage dit smykke ind til reparation og gøre det smukt igen. Vi har nemlig en erfaren guldsmed knyttet til forretningen, og det betyder, at vi kan klare langt de fleste reparationer af smykker i vores butik i København. Det eneste, du skal gøre, er at kigge forbi vores butik – så giver vi dig et uforpligtende tilbud på en reparation!

  Read more »
 10. Guide til at vælge smykker til ham - Barbara Maria

  At beslutte sig for at købe et smykke til sin kæreste, far, ven eller måske sig selv, behøver ikke at være så svært. Der er mange måder mænd kan pynte sig, f.eks. med smykker, der udstråler stil og personlighed. Læs her og bliv klogere på vores udvalg af smykker til mænd.

  Read more »
Side